Expertise in boven- en ondergrondse tankinstallaties.

Vooruitdenken en meewerken: dat is wat wij doen. Wil je verzekerd zijn van een betrouwbare tankinstallatie die volledig voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Een systeem dat nu perfect werkt, maar dat ook is ingericht op de toekomst van je bedrijf en strookt met de ontwikkelingen in de markt?

Van den Hout Installatie is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, (her)classificeren, onderhouden en amoveren van boven- en ondergrondse tankinstallaties. Daarnaast zijn wij BRL K903/ SIKB7800 gecertificeerd partner voor het onderhouden en keuren van opslag- en distributiesystemen (doseerkasten, vulsystemen enz.) van alle voorkomende (milieubedreigende) vloeistoffen.
 

vd Hout Installatie - bedrijfspand

Nieuwbouw: totaalservice & volledige ontzorging.

Voor nieuwbouwprojecten heb je vrijwel altijd een BRL K903/ SIKB7800 erkend installateur nodig. Door onze jarenlange ervaring in de tankinstallatiebranche garanderen we je totaalservice met volledige ontzorging. Ook zorgen we ervoor dat zowel de tankinstallatie als grote onderdelen direct op de projectlocatie worden geplaatst en getest. Dat alles conform de BRL K903/ SIKB7800. Doordat we met een compact team van deskundigen werken, verloopt de voorbereiding en planning uiterst gecontroleerd zodat de continuïteit van je bedrijf gewaarborgd is.

Onderhoud, keuring & (her)classificatie.

Tankinstallaties dienen professioneel onderhouden en gekeurd te worden zodat ze voldoen én blijven voldoen aan de PGS 28 (ondergrondse tankinstallaties) en de PGS 30 (vloeibare brandstoffen bovengrondse tankinstallaties en aflever-installaties) en de nieuwe PGS 31 richtlijn. Uitgerust met de laatste inspectie-technieken verzorgt Van den Hout Installatie de jaarlijkse en periodieke (10-15 jaarlijkse), complete (her)keuring van boven- en ondergrondse tankinstallaties. Wij staan als partner aan jouw kant en gaan indien gewenst ook voor je in overleg voor een mogelijk gunstige aanpassing van je huidige vergunning.

Saneringen.

Ook het amoveren van boven- en/of ondergrondse installatie verzorgen wij volledig voor je, inclusief bodemonderzoek en noodzakelijke voorbereidingen. Na afronding van deze werkzaamheden ontvang je een sanering-certificaat op basis van de BRL K902/904 alsmede de vernietigingsverklaring van de tank(s) en alle benodigde wettelijke documenten.

Voordelen.

  1. Eén aanspreekpunt gedurende traject
  2. Vaktechnische expertise en praktische know-how
  3. Strategische doorvertaling van Nederlandse regelgeving
  4. Gestructureerde aanpak
  5. Toepassing van nieuwe inspectietechnieken
  6. Gecertificeerd voorkeurspartner