Tankstations

Meedenken en meewerken, vanaf de ontwerpfase tot en met de uiteindelijke oplevering, van den Hout-Installatie verzorgt alle nodige installatie werkzaamheden; nieuwbouw, onderhoud en herkeuring, alsmede (tank)saneringen met betrekking tot onder- en bovengrondse tankinstallaties.

Wij nemen uw zorgen uit handen en installeren de (tank) installaties volgens de laatste stand der techniek en vigerende wet- en regelgeving. Van den Hout-Installatie is dan ook de juiste kiwa gecertificeerde partner inzake het ontwerpen, het vergunningtraject, de nieuwbouw, het onderhouden en de sanering van alle onder- en/of bovengrondse tankinstallaties voor de opslag en distributie van (milieubedreigende) vloeistoffen, waaronder dus tevens alle voorkomende motorbrandstoffen op tankstations. Desgewenst verzorgen wij als hoofdaannemer de complete bouw van uw tankstation in de vorm van een Turn-Key project, maar uiteraard verzorgen wij ook deelopdrachten.

Onze Kiwa-erkenning conform BRL K903 (nieuwbouw en onderhoud t.a.v. tankinstallaties), alsmede ons ISO 9001 en VCA** certificaat en tevens ons lidmaatschap van de Vereniging van Tankinstallateurs (VTI), staan borg voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid, waardoor u verzekerd bent van een professionele partner.

Wij bieden u de garantie een professionele partner te zijn, die op het gebied van technologische ontwikkelingen, kwaliteitseisen en veiligheid tot de specialisten behoort in de tankstation- en (petro-)chemische tankinstallatie branche.