Automotive

Van den Hout-Installatie verzorgt alle nodige installatie werkzaamheden; nieuwbouw, onderhoud en herkeuring, alsmede (tank)saneringen met betrekking tot onder- en bovengrondse tankinstallaties in de automotive branche.

Van den Hout-Installatie is dan ook de juiste (kiwa BRL K903 gecertificeerde) partner inzake het ontwerp, het vergunningen traject, de nieuwbouw en het onderhouden van onder- en/of bovengrondse tankinstallaties voor de opslag en distributie van (milieubedreigende) vloeistoffen, waaronder de diverse motorbrandstoffen, motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof en afgewerkte olie. Wij kunnen u tevens voorzien in tankinstallaties t.b.v. katalysatorvloeistof (Ad-blue), alsmede verzorgen wij uw persluchtinstallatie en uitlaatgas afzuiginstallatie.

De complete levering en installatie van smeerolie, cardan olie en afgewerkte olie-installaties, installaties voor koelvloeistof en/of ruitenwisservloeistof met bijbehorend garage equipement, behoort tevens tot ons leveringsprogramma. Desgewenst verzorgen wij dus tevens uw complete werkplaatsinrichting.